Verhuislift Huren

078 – 651 52 50

Verhuislift Huren  

Het verhuizen van grote en zware materialen, zoals meubelstukken, is niet makkelijk. Sommige van deze meubels kunt u wellicht demonteren en op de plek van bestemming weer opnieuw in elkaar zetten, maar bij andere meubelen is dat niet mogelijk. Wanneer u niet op de begane grond maar op een etage woont, bieden wij andere diensten. Hieronder vertellen we meer over ons overige aanbod.

Wat we u bieden

Wilt u een verhuislift huren in Breda of in Rotterdam, dan loont het om ook eens buiten de stad te zoeken. In Dordrecht bijvoorbeeld, waar ABC den Hartog Verhuizingen uw adres is voor goedkoop verhuislift verhuur. Een verhuislift huren bij ABC den Hartog in Dordrecht betekent dat u kunt profiteren van onze ideale oplossing. Onze verhuisliften reiken tot maar liefst de 13e etage en zijn ideaal wanneer er bijvoorbeeld geen gewone lift in uw gebouw aanwezig is of deze niet groot genoeg is.

Verhuislift met machinist

Bent u er niet zeker van of u uw goederen zonder beschadigingen vanaf een etage kunt verhuizen? Natuurlijk is er ook een machinst bij om de verhuislift te besturen. Wij hebben verschillende mobiele verhuisliften voor u beschikbaar en helpen u graag de juiste keuze te maken. Voor kleinere klussen is het overigens ook mogelijk om de verhuisliften per uur te huren.

De grootste zorg voor uw materiaal

Als verhuisbedrijf zijn wij uw partner voor méér dan alleen maar een ladderlift huren. Met jarenlange ervaring in particuliere- en bedrijfsverhuizingen denken wij actief mee over de beste oplossing voor elk vraagstuk. Ook als het om opslag gaat, zijn wij u graag van dienst. Andere services die wij leveren zijn als volgt:

  • dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • demontage- en montageservice
  • bezemschoon opleveren
  • in- en uitpakservice

Scherpe Prijzen

Omdat wij zoveel mogelijk mensen van dienst willen zijn, hanteren wij prettig lage prijzen. Hier behoort dus ook goedkope verhuislift verhuur bij. Zo’n lift is niet alleen ideaal voor het verticaal vervoeren van zware meubelen, maar ook voor bijvoorbeeld dakbedekkingsmateriaal. Let wel op dat een verhuislift niet voor personenvervoer bedoeld is. Uiteraard beantwoorden wij graag de vragen die u over dit type lift heeft.

Offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan! Meer weten of benieuwd wat onze prijzen precies zijn?
Wij beantwoorden graag uw vragen en stellen met plezier een offerte op maat op. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag op nummer 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button