Verhuisbedrijf Sliedrecht 

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Sliedrecht 

 Verhuizen in Sliedrecht is een zware klus, een verhuisbedrijf kan u hier enorm bij helpen. ABC den Hartog Verhuizingen neemt graag uw werk uit handen zodat u zonder stress en gedoe uw nieuwe huis in kunt trekken. Wij verzekeren u ervan dat uw spullen veilig van A naar B komen. De ervaring leert dat wij door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij voor u in Sliedrecht kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizin in sliedrecht

Wij helpen u ontzettend graag bij het verhuizen van Sliedrecht naar alle omliggende dorpen en steden. Wij weten als geen ander hoe zwaar een verhuizing kan zijn en wij willen u graag ontlasten. Door het aan ons over te laten weet u zeker dat het tot in de puntjes goed uitgevoerd wordt.

 

Het kan een spannende verandering zijn om te verhuizen, daarom willen wij die spanning een beetje wegnemen door de zorgen over een verhuizing van uw af te nemen. Want daar is ABC Verhuizingen in Sliedrecht voor! 

De goedkoopste verhuizer?

U krijgt al met genoeg kosten te maken tijdens een verhuizing. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u op zoek bent naar een goedkope verhuizer in Sliedrecht. Wij moedigen u aan om bij verschillende verhuizers offertes aan te vragen en goed op de kleine lettertjes te letten. Bij ABC den Hartog Verhuizingen zijn er geen onprettige verrassingen maar geven wij u meteen vanaf het begin de totaalprijs. De kans is groot dat dit de beste prijs is die u in uw mailbox vindt.

Afspraak maken?

Benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op voor u verhuizing in Sliedrecht, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button