Stoffering

078 – 651 52 50

Stoffering

ABC verhuizingen staat u te hulp gedurende het héle verhuisproces, dus ook bij het stofferen. Bij ABC Verhuizingen werken wij met vele getalenteerde mensen die zeer vaardig zijn, zo ook in stoffering

De Veelzijdige Verhuizer

Naast onze erkende verhuizers hebben ook kundige klussers die u het zware werk uit handen kunnen nemen. Wij kunnen onder andere vloerbedekking, vliesbehang, gordijnen, luxaflex of lamellen voor u plaatsen. ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Rotterdam en Breda. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Stoffering

Wilt u graag vloerbedekking, vliesbehang, gordijnen, luxaflex of lamellen? Wij bieden deze diensten standaard van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht als particulier of zakelijke klant en met onze prachtige stoffen zult u zeer tevreden zijn. Bij ABC Verhuizingen doen we zowel nieuwbouw- als renovatie opdrachten. Daarnaast werken wij alleen maar met materialen van stevige kwaliteit zodat wij kunnen garanderen dat uw opdracht volledig naar wens uitgevoerd zal worden..

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Uw Nieuwe inrichting

 Wij zetten graag voorop wat uw wensen zijn. U heeft vast al bedacht hoe u het ongeveer wilt hebben, wij helpen graag bij het puntjes op de i zetten. Zo kunnen we via stoffering afwisselen in materialen en dat maakt de inrichting van uw huis nog interessanter! We begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft qua inrichting, maar daarom vinden wij het extra leuk om het voor u een beetje extra te personaliseren.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Ambachtelijk handwerk

Wij letten scherp op de details en hechten waarde aan precisie en handwerk. Als bedrijf dat ervaring heeft met veel ambachten, weten wij heel goed wat het belang is van exact te werk te gaan. U kunt erop vertrouwen dat wij uw opdracht professioneel en precies uit zullen voeren.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het stofferen van uw interieur? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button