Diverse Sloopwerkzaamheden

078 – 651 52 50

Sloopwerkzaamheden

ABC verhuizingen staat u te hulp bij het hele verhuisproces, dus ook bij het slopen van gebouwen, wanden en dergelijke. Slopen is het omgekeerde van bouwen en vereist professionele kennis en kunde. Benieuwd wat we voor uw klus kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij doen de sloopklus

ABC den Hartog verhuizing nemen het zware sloopwerk uit uw handen. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, maar wij bieden ook een helpende hand aan klanten uit omringende plaatsen zoals Breda en Rotterdam. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Professioneel sloopwerk

Voordat onze klussers aan een sloopklus beginnen starten zij met een uitgebreid onderzoek en inventarisatie van de wanden/gebouwen die gesloopt dienen te worden. Door het bestuderen van de constructie van het gebouw wordt het duidelijk welke methode het beste toegepast kant worden. Wanneer mogelijk,  is een renovatie in plaats van een totaal sloop een beter en duurzamer alternatief. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing, en verzekeren u van professioneel sloopwerk.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Diverse sloopwerkzaamheden

ABC den Hartog helpt u bij diverse sloopwerkzaamheden zoals de sloop van funderingen, opstallen, gebouwen en dergelijke. Geen enkele sloopopdracht is te groot of te klein! Wij beschikken over verschillende materialen en gereedschap zodat elke klus professioneel behandelt wordt. Naast de juiste uitvoering van de werkzaamheden wordt er ook zorg besteed aan de veiligheid van medewerkers, omwonenden, en omgeving.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Sloopwerk op maat

Wilt u graag meer weten over onze diverse sloopwerkzaamheden of kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op per e-mail info@abcverhuizingen.nl of van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 uur op telefoonnummer 078 6515250. Samen met u zullen wij een geschikt moment inplannen om de mogelijkheden te bespreken of om het gebouw te inventariseren.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het sloopwerk in uw huis? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button