Verhuisbedrijf Alblasserdam 

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Alblasserdam

 Heeft u een nieuw of bestaand huis gekocht in Alblasserdam en gaat u verhuizen? Of verhuist uw bedrijf naar een ander pand? Dan komt een verhuisbedrijf goed van pas. Wij kunnen ons voorstellen dat u de verhuizing zo netjes en snel mogelijk wilt laten gebeuren. Het is natuurlijk mogelijk om dit zelf te doen, maar dit kan veel stress met zich meebrengen. ABC den Hartog Verhuizingen neemt u graag deze klus uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen veilig van A naar B komen. De ervaring leert dat wij door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij voor u in Alblasserdam kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Altijd de laagste prijs!

 Wij zijn de verhuizer bij uitstek voor wie onbezorgd naar een nieuwe woning of het volgende bedrijfspand wil verhuizen. Diensten die wij bieden:

  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Ondersteuning bij het klussen

Zonder het beste materieel zouden wij deze diensten niet kunnen bieden. Hiertoe behoren veelzijdige verhuiswagens en een verhuislift die tot de 13e etage reikt. Gekoppeld aan onze persoonlijke benadering zijn wij een prettige verhuizer voor wie geen klus te klein is.

De goedkoopste verhuizer?

U krijgt al met genoeg kosten te maken tijdens een verhuizing. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u op zoek bent naar een goedkope verhuizer. Wij moedigen u aan om bij verschillende verhuizers offertes aan te vragen en goed op de kleine lettertjes te letten. Bij ABC den Hartog Verhuizingen zijn er geen onprettige verrassingen maar geven wij u meteen vanaf het begin de totaalprijs. De kans is groot dat dit de beste prijs is die u in uw mailbox vindt.

Afspraak maken?

Benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button