Tegelwerk

078 – 651 52 50

Hulp bij Tegelwerk

ABC verhuizingen staat u te hulp gedurende het héle verhuisproces! Zo zijn wij ook inzetbaar voor het plaatsen van tegels, zowel binnen als buiten. Neem een kijkje op onze pagina en zie wat wij voor u kunnen betekenen. 

De Veelzijdige Verhuizer

Naast het reguliere verhuiswerk bieden wij ook andere diensten aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor tegelwerk. Wij kunnen onder andere keukens, badkamers en toiletten betegelen. ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Barendrecht en Zevenbergen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Keukens

Door slechts de tegels in uw keuken te vervangen kunt u al een hele andere uitstraling creëren met een relatief laag budget. Ook hiervoor bent u bij ABC Den Hartog aan het juiste adres. Graag komen onze experts bij u langs om de gewenste tegels te plaatsen. Wij bieden 100% maatwerk, 100% meetgarantie en 100% kwaliteit.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Badkamers

Wilt u graag de tegels in de douchecabine vervangen of uw droombadkamer laten plaatsen? ABC Den Hartog zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe tegels kunt genieten. Maak gebruik van de diensten van ABC Den Hartog voor een juiste plaatsing van uw tegelwerk. Wij zijn ervaren in badkamertegels en zetten met plezier onze expertise voor u in!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Buitentegels

Wilt u graag een nieuwe buitentegels laten leggen? ABC Den Hartog staat voor u klaar! Laat u inspireren door onze voorbeelden en door ons vrijblijvend advies. Samen kijken we met u naar de verschillende mogelijkheden om geheel aan uw wensen te voldoen. Bespaar tijd en kies voor een van onze experts!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Direct een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor het plaatsten van tegelwerk? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar (078 6515250). Wij voorzien u altijd vrijblijvend van informatie en advies.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button