Verhuisbedrijf Hardinxveld

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Hardinxveld

Verhuizen in Hardinxveld is een zware klus, een verhuisbedrijf zou u hier enorm mee kunnen helpen. ABC den Hartog Verhuizingen neemt graag uw werk uit handen zodat u zonder stress en gedoe uw nieuwe huis in kunt trekken. Wij verzekeren u ervan dat uw spullen veilig van A naar B komen. De ervaring leert dat wij door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij voor u in Hardinxveld kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizen in hardinxveld

 Wij helpen u ontzettend graag bij het verhuizen van Hardinxveld naar alle omliggende dorpen en steden. U kent het wel, een vermoeiende verhuizing kost enorm veel energie en tijd. Die tijd en energie heeft lang niet iedereen. Daar kunnen wij gelukkig te hulp schieten!

Wij nemen graag al dat werk uit handen en zorgen ervoor dat al uw spullen veilig van A naar B gebracht worden. Bij ABC verhuizingen hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke schade, wij garanderen een veilige reis voor al uw meubels en spullen! 

Beste prijs kwaliteit verhouding

 Wij begrijpen ook dat het geen goedkope grap is om te verhuizen, maar eens in de zoveel tijd is het óf nodig óf gewoon leuk! Daarom willen wij graag een optie aanbieden waarbij we het verhuizen voor u enorm vergemakkelijken, maar waarbij uw portomonnee zo veel mogelijk gespaard blijft. Voor de beste prijs kwaliteit verhouding zit u bij ons zeker aan het goede adres.

Wij hebben het beste voor met onze klanten en willen u zo goed mogelijk bijstaan in uw verhuizing. We bieden dus goedkope opties om te verhuizen, maar vergis dit niet met het feit dat wij ook de beste kwaliteit verhuizingen bieden. Bent u benieuwd? Lees dan snel de volgende kop waarin duidelijk wordt hoe u een afspraak kunt maken met ons! 

 

Afspraak maken?

 

 

Benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button