Verhuisbedrijf Alblasserwaard

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Alblasserwaard

Verhuizen in Alblasserwaard is een zware klus, ABC den Hartog Verhuizingen neemt graag uw werk uit handen zodat u zonder stress in uw nieuwe huis kunt intrekken. Ons verhuisbedrijf verzekert u ervan dat uw spullen veilig van A naar B worden verhuisd. Door heel Nederland bieden wij bijna altijd de laagste prijs. Benieuwd naar wat wij voor u in Alblasserwaard kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizen in Alblasserwaard

ABC den Hartog Verhuizingen helpt u graag bij het verhuizen van Alblasserwaard naar alle omliggende dorpen en steden. Een verhuizing is erg hectisch en kost enorm veel energie en tijd. Die tijd en energie heeft lang niet iedereen. Gelukkig kunnen wij u daar te hulp schieten

Wij nemen graag het werk uit handen en zorgen ervoor dat al uw spullen veilig van A naar B gebracht worden. Bij ABC verhuizingen hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke schade, wij garanderen een veilige reis voor al uw meubels en eigendommen!

Beste prijs kwaliteit verhouding

Wij begrijpen dat verhuizen niet goedkoop is in Alblasserwaard, maar eens in de zoveel tijd is het óf nodig óf gewoon leuk! Daarom bieden wij een service waarbij we de lasten van het verhuizen voor u enorm ontnemen, maar waarbij uw portomonnee zo veel mogelijk gespaard blijft. Voor de beste prijs kwaliteit verhouding zit u bij ABC den Hartog Verhuizingen zeker aan het goede adres.

Wij hebben het beste voor met onze klanten en willen u zo goed mogelijk helpen in uw verhuizing. We bieden goedkope opties om te verhuizen, maar vergis dit niet met het feit dat wij ook de beste kwaliteit verhuizingen leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in Alblasserwaard?  Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Afspraak maken?

 

 

Wilt u graag meer informatie of bent u benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op voor u verhuizing naar Alblasserwaard, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button