Verhuisbedrijf Rotterdam

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Rotterdam

Gaat u verhuizen naar Rotterdam of omgeving? Verhuizen wordt vaak ervaren als een stressvolle klus.  Verhuisbedrijf ABC den Hartog neemt u graag deze klus uit handen. Met onze hulp bent u verzekerd van een goede en soepele verhuizing zonder stress! Daarnaast worden uw eigendommen veilig van A naar B gebracht.  Benieuwd wat wij voor u in Rotterdam kunnen betekenen? Wij bieden door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Van A naar B verhuizen

Verhuizen is een zware klus en het brengt veel stress met zich mee. Verhuizen is meer dan alleen het rijden van A naar B. Verhuizen bevat het in- en uitpakken van spullen, het demonteren en installeren, het veilig transporteren zonder beschadigen, etc. Aarzel niet en schakel de hulp van ABC den Hartog in! Wij staan voor u klaar, en zorgen voor een soepele verhuizing in Rotterdam. Onze verhuis service bestaat ui de volgende onderdelen:

 

  • Huis en/of bedrijf bezemschoon opleveren
  • Demontage en montage
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Verwarmde meubelopslage
  • In/uitpak service

Verhuizen in Rotterdam

Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht maar helpt u ook met het verhuizen in Rotterdam of in omliggende dorpen en steden. Binnen 30 minuten zijn we in Rotterdam. Niet alleen in Dordrecht en Rotterdam bieden wij onze verhuis service maar ook in andere regio’s zoals Rotterdam, Drechtsteden, en Breda. Wij bieden bijna altijd de laagste prijs in heel Nederland! Verhuizen moet voor iedereen betaalbaar zijn en daarom bieden wij special kortingen voor studenten en senioren.

Onze service

Wij maken gebruik van professioneel materiaal om uw verhuizing in Rotterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij beschikken over een verhuislift die tot de 13e etage reikt. Kortom, geen enkele verhuizing is te groot of te klein voor ons bedrijf! Om uw veiligheid van uw eigendommen te koesteren leveren wij er een eigen chauffeur bij. Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Geen probleem, ABC den Hartog Verhuizingen biedt service op maat tegen de laagste prijs!

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button