Stucwerk

078 – 651 52 50

Hulp bij het stucen

ABC verhuizingen staat u te hulp gedurende uw hele verbouwing, dus ook bij het stucen van wanden en gebouwen. Onze experts geven u vrijblijvend advies, wij lenen u graag een hand.

Stucwerk op maat

ABC den Hartog staat niet alleen voor u klaar met het helpen voor het verhuizen, maar ook om u te helpen bij al uw stucwerk. Onze kundige klussers verzorgen al uw stukadoorswerk in keukens, badkamers, dakkapellen, waterschade in muren, sauzen, etc.  ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsen als Breda en Rotterdam. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Stucwerk

Stucwerk komt in verschillende soorten en afwerkingen. Stucwerk bevat het afwerken van plafonds en wanden met gips en kalk maar ook met cementgeboden basis. Daarnaast kunt u ook denken aan wanden die afgewerkt moeten worden met een pleisterlaag.  Onze klussers verzekeren u van het juiste stucwerk op maat.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Functies

ABC den Hartog biedt kwalitatief uitstekend stucwerk wat optrekkend vocht kan remmen. Daarnaast, beschikt het over materialen die brandwerende eigenschappen hebben. Als resultaat, heef stucwerk een brandvertragende functie. Tenslotte heeft ons stucwerk een decoratieve functie voor zowel de moderne bouw, particulieren sector of historische panden.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Advies op maat

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk. Zo kunt u denken aan behangklaar stucen, sausklaar stucen, sierpleister etc. De juiste keuze maken is niet gemakkelijk. Mocht u twijfelen welke soort het beste voor uw opdracht van toepassing is? ABC den Hartog helpt u graag met het maken van de keuze voor het juiste stucwerk. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor uw stucwerk? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button