Schilderwerk

078 – 651 52 50

Hulp bij het schilderen

ABC verhuizingen helpt u graag tijdens het hele verhuisproces. Zo helpen wij ook bij diverse schilderwerken van gebouwen, wanden etc. Kortom, wij lenen u graag een helpende hand!

Schilderwerken

Naast onze erkende verhuizers hebben we ook kundige schilders die u het zware werk uit handen kunnen nemen.  ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Rotterdam en Breda. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Onze schilders

ABC den Hartog Verhuizingen heeft ervaren schilders die u graag helpen met uw schilderwerk. Wij stellen kwaliteit voorop en werken uitsluitend met de beste producten van de hoogste kwaliteit. Onze experts beschikken over jaren lange ervaring en hebben brede kennis. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit! Onze schilders steken graag de handen uit de mouwen voor uw schilderwerk. Geen schilderklus is te groot of te klein!

Divers schilderwerk

U kunt ABC den Hartog Verhuizingen inschakelen voor allerlei schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van muren en verzekeren een volledige dekking en strakke afwerking. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het schilderen van kozijnen. Het is belangrijk om uw kozijnen regelmatig te schilderen om de kozijnen in een goede conditie te houden. Wij zijn beschikbaar voor zowel binnen- als buiten schilderwerk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze service

Onze schilders hebben jarenlange ervaring en werken uitsluitend met kwalitatief hoog materiaal. ABC den Hartog is beschikbaar voor zowel grote als kleine klussen en voor buiten- en binnen schilderwerk. Onze schilders helpen u graag met uw schilderwerk en kijken graag mee naar de beste optie voor het schilderwerk.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het schilderen van uw muren of huis? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op
telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button