Verhuisbedrijf Zwijndrecht

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Zwijndrecht

Heeft u een huis gekocht in Zwijndrecht en gaat u verhuizen? Dan kan een verhuisbedrijf u hier enorm bij helpen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een zware klus is en dat u dit graag zo snel en goed mogelijk wilt laten gebeuren. ABC den Hartog Verhuizingen helpt u graag met deze klus. Wij verzekeren u dat uw spullen veilig van A naar B worden verhuisd. Door heel Nederland bieden wij bijna altijd de laagste prijs. Benieuwd naar wat wij voor u in Zwijndrecht kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizen in Zwijndrecht

Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht maar helpt u ook met het verhuizen in Zwijndrecht of in omliggende dorpen en steden. Daarnaast, zijn wij ook beschikbaar voor klanten in andere regio’s zoals Breda, Rotterdam, en Drechtsteden. Wij bieden bijna altijd de laagste prijs in heel Nederland! Wij zijn van mening dat verhuizen voor iedereen betaalbaar moet zijn en daarom hanteren wij speciale prijzen voor senioren en studenten.

Van A naar B verhuizen

Verhuizen is een veeleisende klus en brengt veel stress met zich mee. Verhuizen bestaat uit het, inpakken en uitpakken van de spullen, het veilig transporteren zonder beschadigen, en het demonteren en installeren van diverse spullen. Kortom, verhuizen is meer dan alleen het rijden van A naar B. Wij staan voor u klaar om de verhuizing in Zwijndrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen en u de stress te ontnemen. Wij bieden de volgende verhuis service:

  • Verwarmde meubelopslag
  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Huis en/of bedrijf bezemschoon opleveren

Onze service

Om uw verhuizing in Zwijndrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van professioneel materiaal. Geen enkele verhuizing is te groot of te klein voor ons. Wij beschikken over een verhuislift die tot de 13e etage reikt. Om uw veiligheid van uw spullen te verzekeren leveren wij er een eigen chauffeur bij. Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Geen probleem, ABC den Hartog biedt service op maat tegen de laagste prijs!

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button