Verhuisbedrijf Dordrecht

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Dordrecht

Gaat u verhuizen in Dordrecht? Dan kan ons verhuisbedrijf u enorm helpen. ABC den Hartog Verhuizingen helpt u graag met deze zware klus. Verhuizen kan ervaren worden als stressvol en met onze service zal dit gevoel volledig weggenomen worden. Uw spullen zullen veilig van A naar B worden verhuisd. Door heel Nederland bieden wij bijna altijd de laagste prijs. Benieuwd naar wat wij voor u in Dordrecht kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Van A naar B

Inpakken, veilig transporteren zonder beschadigingen, uitpakken, en installeren horen allemaal bij verhuizen. Verhuizen is dus meer dan alleen het rijden van A naar B. ABC den Hartog helpt u om stress te voorkomen en u van al deze zaken van dienst te zijn. Wij bieden een breed verhuispakket met de volgende services:

  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Verwarmde meubelopslag
  • In/uitpak service
  • Huis en/of bedrijf bezemschoon opleveren
  • Demontage en montage

Verhuizen in Dordrecht

ABC den Hartog is gevestigd in Dordrecht en helpt u met het verhuizen in Dordrecht of in omliggende dorpen en steden. Wij zijn ook zeker een logische keuze voor heel wat klanten die wonen in andere steden zoals in de regio Drechtsteden, Breda, en Rotterdam. Ongeacht welke plaats in Nederland, wij bieden bijna altijd de laagste prijs! Verhuizen moet voor iedereen betaalbaar zijn en daarom bieden wij speciale kortingen voor studenten en senioren. Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze service

ABC den Hartog beschikt over professioneel materiaal om uw verhuizing zo soepel en goed mogelijk te laten lopen. Gaat u verhuizen naar een appartement? Geen zorgen, wij beschikken over een verhuislift die tot de 13e etage reikt! Wanneer u gebruikt maakt van onze verhuis service leveren wij er een eigen chauffeur bij om de veiligheid van uw spullen te koesteren. Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Geen probleem, ABC den Hartog biedt service op maat tegen de laagste prijs!

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button