Klusservice

078 – 651 52 50

Hulp bij klussen

ABC verhuizingen staat u te hulp gedurende het héle verhuisproces, dus ook bij het klussen. Van een badkamer die opgeknapt moet worden, vloeren die gelegd moeten worden, tot het installeren van gordijn- en raamdecoratie, wij lenen u graag een hand.

De Veelzijdige Verhuizer

Naast onze erkende verhuizers hebben ook kundige klussers die u het zware werk uit handen kunnen nemen. Wij kunnen onder andere badkamers, vloeren en raamdecoratie voor u plaatsen. ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Rotterdam en Breda. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Gordijn & Raamdecoratie

Wilt u graag gordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen of een andere vorm van raamdecoratie installeren? Wacht niet langer en maak gebruik van de klusservice van ABC Den Hartog. Graag komen onze experts bij u langs om de raamdecoratie juist te plaatsen. Wij bieden 100% maatwerk, 100% meetgarantie en 100% kwaliteit.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Badkamers

Wilt u graag die oude douchecabine vervangen of uw droombadkamer laten plaatsen? ABC Den Hartog zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten. Maak gebruik van de klusservice van ABC Den Hartog voor een juiste installatie van uw badkamer. Wij zijn erg ervaren in badkamer installaties en zetten met plezier onze expertise voor u in!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Vloeren

Wilt u graag een nieuwe vloer laten leggen? Tegels, hout, laminaat of kunststof, ABC Den Hartog staat voor u klaar! Laat u inspireren door onze voorbeelden en door ons vrijblijvend advies. Samen kijken we met u naar de verschillende mogelijkheden om geheel aan uw wensen te voldoen. Bespaar tijd en kies voor een installatie door experts!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor de verhuizing van uw piano of vleugel? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button