Verhuisbedrijf Papendrecht

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Papendrecht

 Verhuiszen in Papendrecht is een zware klus, een verhuisbedrijf kan u daar enorm mee helpen. ABC den Hartog Verhuizingen neemt graag uw werk uit handen zodat u zonder stress en gedoe uw nieuwe huis in kunt trekken. Wij verzekeren u ervan dat uw spullen veilig van A naar B komen. De ervaring leert dat wij door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij voor u in Papendrecht kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

De Meest ervaren keuze

 Wij zijn voor ieder die vanuit of naar Papendrecht wil verhuizen absoluut de beste keuze. Wij hebben al jaren ervaring en weten precies wat we doen. We bieden onder andere de volgende diensten aan:

  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Ondersteuning bij het klussen

Het maakt niet uit wat u nodig heeft, wij zorgen ervoor dat het gedaan wordt. Wij willen niets liever dan u ontzorgen en u een gemakkelijke verhuizing te bieden!

De goedkoopste en de beste!

Wij willen het verhuizen voor u in Papendrecht niet duurder maken dan het al is. We weten hoe zwaar een verhuizing kan zijn en daarom willen wij u een goedkope optie bieden waarbij u niet al het zware werk kunt doen, maar waarbij uw portomonnee ook geen klap krijgt! 

Dus aarzel niet langer en laat ons de zorgen voor uw verhuizing overnemen. Dan kunt u op uw gemak focussen op het gaan naar een nieuwe plek, terwijl wij zorgen voor de spullen.

 

Afspraak maken?

Benieuwd wat onze tarieven zijn? Graag stellen wij een offerte op maat op, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarna kunt u op uw gemak de knoop doorhakken. U bereikt ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button