Opslagruimte Huren

078 – 651 52 50

Wij zijn uw partner

 Onze opslag voor meubels is verwarmd, zodat uw meubels niet hoeven te lijden onder het Nederlandse klimaat. Er zijn verschillende redenen waarom u behoefte kunt hebben aan tijdelijke opslag. Uw inboedel stallen na een erfenis? Bouwmateriaal veilig wegzetten in de vakantie? Wij heten u van harte welkom

Wat we u bieden

Heeft u uw huis verkocht, maar kunt u nog niet direct in uw nieuwe woning? Of gaat u uw huis verbouwen en heeft u alle ruimte nodig? En zo kunnen wij nog vele voorbeelden bedenken van toepassingen waarbij opslagruimte huren een goed idee is. Voor wie in de omgeving Drechtsteden woont, biedt ABC den Hartog Verhuizingen dé oplossing.

Beveiligde opslag

Het is ongelooflijk hoeveel u kwijt kunt in onze opslagruimtes. Een opslag box bij ABC den Hartog Verhuizingen meet 10 m3. Ter indicatie: een gezin van vier personen heeft aan drie van deze boxen vaak genoeg om hun complete inboedel te stallen. Ons alarmsysteem staat in direct contact met de lokale politie, zodat u met een gerust hart waardevolle spullen bij ons stalt.

De grootste zorg voor uw materiaal

De kans is groot dat u een opslagruimte maar tijdelijk nodig heeft. U bevindt zich in een buitengewone situatie die om een slimme oplossing vraagt. Het budget is daarbij ook belangrijk, omdat een verbouwing of een verhuizing al genoeg kosten met zich meebrengt. Als u ergens goedkoop uw spullen kunt opbergen is dat mooi meegenomen. ABC den Hartog Verhuizingen begrijpt uw wensen. Daarom bieden wij een groot aantal goedkope opslagruimtes. Met zulke aantrekkelijke tarieven is het geen probleem als uw project iets uitloopt en u de opslag box wat langer nodig heeft.

Afspraak maken

U ziet het: uw opslagruimte huren in Dordrecht is een goed idee. U heeft de zekerheid dat uw meubelen of materialen achter slot en grendel opgeborgen zijn. Tegelijkertijd zijn uw spullen beschermd tegen extreme weersinvloeden. Dit betekent dat u uw inboedel op precies dezelfde manier aantreft als u hem bij ons achterliet. Graag een gratis offerte? Bel naar 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button