Het goedkope verhuisbedrijf

078 – 651 52 50

Een verhuizing brengt heel wat kosten met zich mee

Zo zijn er de geplande kosten, maar ook de ongeplande kosten. Vooral de ongeplande kosten zijn vervelend omdat u er vaak geen rekening mee heeft gehouden. Om uw totaalkosten in de hand te houden, doet u er dan ook goed aan om uw vaste kosten aan te pakken. Let daarom goed op de tarieven die verhuisbedrijven hanteren. Vraag gerust offertes aan bij andere verhuizers en u zult zien dat ABC den Hartog Verhuizingen één van de goedkoopste verhuisbedrijven in uw regio is. Wij zullen u altijd het volgende garanderen: 

Volledig Dienstenpakket

Een verhuizing is meer dan alleen het rijden van A naar B. Inpakken, demonteren, veilig transport zonder beschadigingen en het omgekeerde ritueel op de plek van bestemming horen er allemaal bij. Om stress te voorkomen, kunnen wij u bij al deze zaken van dienst zijn. Voor de overzichtelijkheid plaatsen wij hieronder de services die wij u bieden:
 
  • In/uitpak service
  • Demontage en montage
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden

Altijd de laagste prijs

Uiteraard beschikken wij over het materieel om uw verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hiertoe behoort ook een verhuislift die tot de 13e etage reikt. Voor de veiligheid van uw spullen en uzelf leveren wij er een eigen chauffeur bij. Indien nodig zetten wij meerdere verhuiswagens in om uw verhuizing snel te volbrengen. Kortom een volledig professionele service tegen altijd de laagste prijs!

Actief in de Drechtsteden

Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Dordrecht, maar wij hebben heel wat klanten in de omliggende steden. Woont u in Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Dan heeft u geluk, want ABC den Hartog Verhuizingen is dagelijks actief in uw regio. Ook voor wie in andere plaatsen woonachtig zijn in de regio Rotterdam, Drechtsteden en Breda woont, zijn wij een logische keuze. Al zult u merken dat het qua prijs niet uitmaakt waar u in Nederland woont, wij bieden u namelijk bijna altijd de laagste prijs! U zult dit merken als u een offerte bij ons aanvraagt.

Beter & Goedkoper

Wij vinden dat verhuizingen voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Daarom hanteren wij speciale kortingen voor senioren en studenten. Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Neem dan een contact op voor een offerte op maat. U zult zien dat wij prettig goedkoop zijn. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur zitten wij voor u klaar. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Hoe het werkt

ABC Verhuizingen staat u graag bij!

Vraag Een Offerte Aan

Vraag online of telefonisch een offerte aan.

h

Plan uw verhuizing

Samen met ABC Verhuizingen wordt uw verhuizing gepland en voorbereid. 

}

ABC verhuist u van A naar B

Op de verhuisdag neemt ABC Verhuizingen al uw zorgen uit handen, zodat u zonder stress en gedoe bij uw nieuwe plek aankomt.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button