Timmerwerken 

078 – 651 52 50

Timmerwerken

ABC verhuizingen staat u te hulp gedurende het héle verhuisproces, dus ook timmer werken. Van het maken van een op maat gemaakte kast, het maken van een tafel, tot het maken van kozijnen, wij lenen u graag een hand. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! 

De Veelzijdige Verhuizer

Naast onze erkende verhuizers hebben ook kundige klussers die u timmerklussen kunnen verzorgen. Wij kunnen onder kozijnen en kasten op maat maken. ABC den Hartog Verhuizingen is gevestigd in Dordrecht, maar veel van onze klanten komen uit omringende plaatsten als Sliedrecht en Alblasserdam. 

Kozijnen

Wilt u graag kozijn op maat laten maken door een van onze klusser? Wacht niet langer en maak gebruik van de timmerservice van ABC Den Hartog. Graag komen onze experts bij u langs om het juiste kozijn te plaatsen. Wij bieden 100% maatwerk, 100% meetgarantie en 100% kwaliteit.

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Kasten

Heet u een vervelende hoek in u nieuwe huis waarvan u baalt deze niet als opslagruimte te kunnen gebruiken? Wij maken graag een kast op maat voor u! ABC Den Hartog zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van kunt genieten. Maak gebruik van de klusservice van ABC Den Hartog. Wij zijn ervaren in het maken van kasten op maat en zetten met plezier onze expertise voor u in!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Tuiinmeubeles

Wilt u graag genieten van een unieke tuinset? Onze klussers maken graag een tuinset voor u op maat. Laat u inspireren door onze voorbeelden en door ons vrijblijvend advies. Samen kijken we met u naar de verschillende mogelijkheden om geheel aan uw wensen te voldoen. Bespaar tijd en kies voor een van onze experts!

Voor meer informatie, een offerte of afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een van u timmerwerken? Neem dan contact op met ABC den Hartog Verhuizingen in Dordrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 078 6515250. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen bij ons terecht.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button