Verhuisbedrijf Molenaarsgraaf

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Molenaarsgraaf 

Gaat u verhuizen naar Molenaarsgraaf? Verhuizen wordt ervaren als een stressvolle en zware klus. Verhuisbedrijf ABC den Hartog Verhuizingen helpt u graag met deze klus. Met de hulp van ABC Verhuizingen zal het verhuizen soepel en gemakkelijk verlopen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw spullen en eigendommen veilig van A naar B worden gebracht. Benieuwd wat wij voor u in Molenaarsgraaf kunnen betekenen? Wij bieden door heel Nederland bijna altijd de laagste prijs. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizen van A naar B

Verhuizen is een veelzijdige klussen en bevat het in/uitpakken van uw spullen, het demonteren en installeren van spullen, het veilig transporteren zonder beschadigingen etc. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen uw spullen van A naar B rijden. Het is dan ook niet gek dat verhuizen vaak als erg stressvol wordt ervaren. ABC den Hartog biedt u een helpende hand om het verhuizen in Molenaarsgraaf gemakkelijker te maken en de stress weg te nemen.  Onze verhuiswerkzaamheden bestaan uit de volgende services:

  • Demontage en montage
  • In/uitpak service
  • Verwarmde meubelopslag
  • Huis en/of bedrijf bezemschoon opleveren
  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden

Verhuizen in Molenaarsgraaf

ABC den Hartog is gevestigd in Dordrecht maar helpt u ook met het verhuizen in Zwijndrecht of omliggende plaatsen en dorpen. Wij zijn beschikbaar door heel Nederland en bieden bijna altijd de laagste prijs. Wij vinden het belangrijk dat verhuizen voor iedereen betaalbaar is en daarom bieden wij speciale kortingen voor studenten en senioren. Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze service

Wij verzekeren u dat de verhuizing in Molenaarsgraaf goed en soepel zal verlopen. Wij beschikken over professionele materialen en zetten deze graag in voor het beste resultaat. Om uw veiligheid van uw spullen te verzekeren leveren wij er een eigen chauffeur bij.  Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Geen probleem, ABC den Hartog biedt service op maat tegen de laagste prijs!

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button