Verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

078 – 651 52 50

Verhuisbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Gaat u verhuizen in of rondom Hendrik-Ido-Ambacht? Dan is een verhuisbedrijf geen overbodige luxe. ABC den Hartog Verhuizingen helpt u graag met deze verhuis klus. Verhuizen kan ervaren worden als zwaar en stressvol. Met onze service zal dit gevoel volledig weggenomen worden. Uw spullen zullen veilig van A naar B worden verhuisd. Door heel Nederland bieden wij bijna altijd de laagste prijs. Benieuwd naar wat wij voor u in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

 

Verhuizen van A naar B

Verhuizen is meer dan alleen het rijden van A naar B. Verhuizen omvat het in- en uitpakken, veilig transporteren zonder beschadigingen en installeren van meubels en dergelijke. ABC den Hartog helpt u om stress te voorkomen en u van al deze zaken van dienst te zijn. Wij bieden een breed verhuispakket met de volgende services:

  • Dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • Verwarmde meubelopslag
  • In/uitpak service
  • Huis en/of bedrijf bezemschoon opleveren
  • Demontage en montage

Verhuizen in Hendrik-Ido-Ambacht

ABC den Hartog is gevestigd in Dordrecht en helpt u met het verhuizen in Hendrik-Ido-Ambacht en/of in omliggende dorpen en steden. Wij staan ook klaar voor heel wat klanten die wonen in andere steden zoals in de regio Drechtsteden, Breda, en Rotterdam. Ongeacht welke plaats in Nederland, wij bieden bijna altijd de laagste prijs! Verhuizen moet voor iedereen betaalbaar zijn en daarom bieden wij speciale prijzen voor senioren en studenten. Benieuwd naar onze aantrekkelijke prijzen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze service

ABC den Hartog beschikt over professionele materialen om uw verhuizing zo soepel en goed mogelijk te laten verlopen. Gaat u verhuizen naar een appartement? Geen zorgen, wij beschikken over een verhuislift die tot de 13e etage reikt! Wij leveren een eigen chauffeur bij de verhuiswagen om de veiligheid van uw eigendommen te koesteren. Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Geen probleem, ABC den Hartog biedt service op maat tegen de laagste prijs!

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button