Particuliere verhuizing

078 – 651 52 50

Prettig geregeld

Wij hoeven u vast niet te vertellen dat bij een verhuizing heel wat komt kijken. Het selecteren van spullen die u meeneemt, verkoopt of weggooit, het inpakken ervan, het vele tillen en op de plek van bestemming het uitpakken en opnieuw inrichten.

Gelukkig kunt u hiervoor professionele hulp inroepen, zodat u zo weinig mogelijk stress bij verhuizingen ervaart.

Wat we u bieden

ABC verhuizingen is méér dan alleen maar meubeltransporteurs. Wij zijn u met particuliere verhuizingen van dienst in het gehele logistieke proces rondom verhuizen. 

Particuliere verhuizingen in Zuid-Holland/Utrecht/Brabant

Voornamelijk zijn wij actief in de regio Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Wij bieden u o.a. de volgende services:

  • dagtransporten en koerierswerkzaamheden
  • demontage- en montageservice
  • bezemschoon opleveren
  • in- en uitpakservice

Méér dan alleen verhuizers

Naast experts in verhuizen, zijn wij de logische partner voor wie goedkope opslagruimte zoekt. Onze opslagboxen zijn 8 m3 groot. Drie van deze boxen bij elkaar zijn vaak voldoende voor het stallen van een complete inboedel, gebaseerd op een gezin van vier personen. Neem contact met ons op voor een prijsraming.

N

Verhuizingen tegen de beste prijs

Wat de reden van uw verhuizing ook is, er komen altijd onverwachte kosten bij kijken. Om uw portemonnee te ontzien, hanteert ABC den Hartog Verhuizingen prettige prijzen. Op die manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Breda van dienst zijn. Het geheim achter onze concurrerende tarieven? Dankzij onze gestroomlijnde organisatie en onze grote aanpak kunnen wij uw verhuizing goedkoop verzorgen. 

Vrijblijvend Advies

Vraagt u zich af wat de verhuiskosten zijn bij ABC den Hartog Verhuizingen? Wij stellen graag een offerte op maat op. Neem hiervoor contact met ons op van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Ons telefoonnummer is 078-6515250.

Contactgegevens

078 – 651 52 50
info@abcverhuizingen.nl

Openingstijden

maandag - vrijdag

08:00 - 17:00

zaterdag (op afspraak)

08:00 - 14:00

Ons Adres

Helmholtzstraat 1
3316 GJ Dordrecht

Call Now Button